fbpx

מה ההבדל בין חלבון מי גבינה לחלבון איזולט?

מה ההבדל בין חלבון מי גבינה לחלבון איזולט?

לשתף את הפוסט

היום ניתן למצוא יותר ויותר אנשים, המתעניינים בתחום הכושר, פיתוח גוף ואורח חיים בריא יותר.

אחת הדרכים היעילות ביותר לשפר את ההישגים ולהבטיח לעצמכם כושר גופני ברמה הגבוהה ביותר, היא להקפיד על צריכה מספקת של חלבון.

לא מעט אנשים אינם צורכים מספיק חלבון בחיי היומיום שלהם, לכן הם חייבים להשלים אותו בצורת אבקה או חטיפים.

חשוב להבין את ההבדל בין חלבון מי גבינה לחלבון איזולט, להכיר את היתרונות והחסרונות של כל אחד מהם ולהחליט לגבי המוצר האידיאלי ביותר עבורכם.

אנו בחברת EMC2 נשמח לספק לכם אבקות חלבון וחטיפי חלבון ברמה הגבוהה ביותר.

כל המוצרים שלנו מגיעים במגוון רחב של טעמים ומכילים את הערכים התזונתיים הגבוהים ביותר.

מה חשוב לדעת לגבי חלבון איזולט?

חלבון איזולט נחשב לאחד החלבונים האיכותיים ביותר, הקיימים היום בשוק. לא מעט ספורטאים, מתאמנים חובבנים וכמובן מפתחי גוף בוחרים לצרוך חלבון איזולט על בסיס קבוע, במטרה להבטיח לעצמם את צריכת החלבון היומית הדרושה להם.

יש לזכור כי החלבון מהווה את אחד מאבני היסוד הדרושים לגוף האדם, לצורך הפעילות התקינה שלו. לכן חשוב לקבל אותן מהתזונה היומיומית שלנו, במטרה להבטיח התאוששות מהירה יותר אחרי אימון ויכולת לבנות את תאי השריר.

יש לזכור כי לא כל סוגי החלבון שאנו צורכים נספגים בגוף באותה המידה, מאחר והדבר תלוי בערך הביולוגי שלהם.

BV הוא הערך הביולוגי של החלבון, או במילים אחרות- מידת היעילות של הספיגה שלו בגוף. ככל שהערך גבוה יותר, כך הגוף שלנו יצליח לנצל את החלבון בצורה יעילה יותר.

מה ההבדל בין חלבון מי גבינה לחלבון איזולט?

מה ההבדל בין חלבון איזולט לבין חלבון מי גבינה?

חלבון מי גבינה הינו חלבון טבעי, מסיס במים ובעל ערך ביולוגי של 104%, הנחשב לערך הגבוה ביותר.

מדובר על חלבון הנספג בגוף בצורה מהירה והוא נחשב לקל לעיכול, לעומת חלבון הקזאין או חלבון סויה.

כדאי לדעת כי לא פעם משתמשים בחלבון מי גבינה כתוספת למזון תינוקות, לאנשים לאחר ניתוחים ולקשישים.

חלבון מי גבינה מסונן במהלך תהליך יצירת הגבינה, לאחר שחלבון הקזאין מופרד מהחלב לצורך יצירת הגבינה.

ההבדל בין חלבון איזולט לבין חלבון מי גבינה נובע מריכוז מי הגבינה באבקת החלבון.

אבקה המכילה פחות מ-90% חלבון מי גבינה נקרא חלבון מי גבינה ואילו אבקה המכילה יותר מ-90% חלבון מי גבינה נקרא חלבון איזולט.

חלבון איזולט אינו מכיל כלל פחמימות או שומנים, לעומת חלבון מי גבינה, המכיל לרוב אחוזים נמוכים של פחמימה ושומן.

כמו כן, חלבון איזולט נספג מהר יותר מחלבון מי גבינה. מדובר על חלבון המתאים במיוחד למפתחי גוף ולאנשים עם רגישות ללקטוז.

אנו בחברת EMC2 נשמח לספק לכם חלבון איזולט במגוון רחב של טעמים, תוך כדי הקפדה על הסטנדרטים הגבוהים ביותר. לפרטים והזמנות, צרו קשר.

פוסטים נוספים

עשירה בחומצות אמינו, ספיגה מהירה ואיכותית

אבקת חלבון whey concentrate של Emc2 הינה אבקת חלבון המכילה חלבון מסוג מי גבינה מרוכז בלבד, לספיגה במהירות האור. הפורמולה מספקת ערך ביולוגי גבוה במיוחד, בעלת פרופיל עשיר של חומצות אמינו הדרושות לגוף, ונספגת במהירות וביעילות בגוף.

החלבון באבקה זו נספג במהירות בגוף ולכן כדאי לצרוך אותה בסמוך לאימון ורצוי בשעות הבוקר.

Emc2 whey concentrate היא אבקת חלבון העשויה ממי גבינה מרוכזת. היא מכילה יותר מ-80% חלבון מזוקק, ללא תוספות מיותרות. כך שבכל מנה מומלצת של 33 גרם אבקה, ישנם כ-25.3 גרם חלבון. ספיגת החלבון בגוף מהירה במיוחד ולכן מומלץ לצרוך אותה בסמוך לאימון, על מנת להחזיר לגוף במהירות את החלבון שאיבד. 

ריכוז גבוה של לאוצין

על מנת שיתרחש תהליך אופטימלי של סינתזת חלבון בשרירים, נדרשת כמות לאוצין של 2-3 גרמים למנה אחת. סף זה של לאוצין מאפשר את הפעלת האנזים mTOR האחראי על בניית החלבונים בשריר. מנה אחת של אבקת חלבון מרוכז Emc2 מכילה 2.6 גרם לאוצין.

מעבר לבניית החלבון בשריר, ריכוז כזה גבוה של לאוצין, יוצר תגובה בשריר ולמעשה מלמד אותו לבנות את השריר בעצמו.

עוד דברים מעולים שאפשר לעשות עם אבקות חלבון של EMC2

אנחנו בEmc2 מאמינים שאפשר לעשות עם אבקות חלבון שלנו הרבה יותר משייקים.

אפשר לבשל איתה, לאפות איתה, להוסיף אותה לדגני הבוקר, או ליוגורט עם פירות ועוד מלא דברים טעימים!

בא לך לקבל קצת השראה? רעיונות טעימים לשימוש באבקות חלבון Emc2 מחכים לך בדף המתכונים שלנו.

יש לך מתכון טעים לחלוק איתנו? נשמח מאוד לשמוע!

יותר פרוטאין, פחות פחמימות וסוכר

אבקת חלבון איזולט של Emc2 הינה אבקת חלבון מבודד על בסיס מי גבינה, להעלאת מסת שריר במהירות האור. הפורמולה פותחה במיוחד לספיגה מהירה, כך שהגוף שלך יקבל בחזרה את החלבון שאיבד, מיד לאחר האימון.

מרבית אבקות החלבון בשוק הן למעשה תרכיז ומכילות לכל היותר 80% פרוטאין, כאשר 20 האחוזים הנותרים מורכבים מפחמימות ושומנים.

Emc2 איזולט היא אבקת חלבון העשויה ממי גבינה מבודדת. היא מכילה יותר מ-88% חלבון מזוקק, ללא תוספות מיותרות. כך שבכל מנה מומלצת של 33 גרם אבקה, ישנם 26.7 גרם חלבון. כן, זה כמעט חלבון טהור. מה שהופך את הספיגה שלו למהירה במיוחד. כשאחוז הפרוטאין כל כך גבוה, הספיגה שלו במערכת העיכול קלה יותר, כך שהחלבון מגיע מהר יותר לשרירים שלך, ומעודד התאוששות מהירה שלהם.

ריכוז גבוה של לאוצין

על מנת שיתרחש תהליך אופטימלי של סינתזת חלבון בשרירים, נדרשת כמות לאוצין של 2-3 גרמים למנה אחת. סף זה של לאוצין מאפשר את הפעלת האנזים mTOR האחראי על בניית החלבונים בשריר. מנה אחת של אבקת חלבון של Emc2 מכילה 2.78 גרם לאוצין.

מעבר לבניית החלבון בשריר, ריכוז כזה גבוה של לאוצין, יוצר תגובה בשריר ולמעשה מלמד אותו לבנות את השריר בעצמו.

נטול לקטוז

אי סבילות ללקטוז? אל דאגה!

הודות לחלבון המבודד, אבקת חלבון Emc2 בטוחה לשימוש גם עבור הרגישים לסוכר החלב.

כמה בטוחה? בעוד כוס אחת של 200 מ"ל חלב מכילה כ-10 גרם לקטוז, מנה של 33 גרם אבקת חלבון Emc2 בשילוב מים מכילה פחות מ-0.6 גרם לקטוז.

עוד דברים מעולים שאפשר לעשות עם אבקות חלבון של EMC2

אנחנו בEmc2 מאמינים שאפשר לעשות עם אבקות חלבון שלנו הרבה יותר משייקים.

אפשר לבשל איתה, לאפות איתה, להכין לביבות חלבון מעולות, וופלים, קאפקייקס ועוד מלא דברים טעימים!

בא לך לקבל קצת השראה? רעיונות טעימים לשימוש באבקות חלבון Emc2 מחכים לך בדף המתכונים שלנו.

יש לך מתכון טעים לחלוק איתנו? נשמח מאוד לשמוע!

דילוג לתוכן